Mamaliga cu bacon crocant, cascaval si ochiuri

In primul rand, scuze pentru intercalarea textului cu diacritice si fara... n-are rost sa mai explic. O fac des :DFrati si surori, nu stiu voi, dar eu iubesc mamaliga in toate formele ei: alba, galbena, moale, tare, simpla, prajita, la cuptor, cu branza, lapte, smantana, s.a.m.d.Am incercat multe variante si retete de-a lungul anilor. Poate voi sunteti traditionalisti si vreti sa ramaneti asa, insa eu vreau sa-mi deschid toate orizonturile, mai ales astea culinare.In Italia am invatat retete de mamliga cu ciuperci si branza, in Anglia bacon-ul e la putere si azi m-am gandit sa incerc ceva indraznet.Parerile vor fi impartite, ca deobicei, dar fiecare face ce crede. Eu iti zic ca daca ai un prieten, partener, membru familiar pe care vrei sa-l impresionezi, reteta asta pica la tanc.Asta daca omul (barbat sau/si femeie) e deschis la minte. Daca nu e, stai si fa-i mamaliga simpla cu tochitura. Nu-i nimic rau in asta.Hai ca nu te mai retin, bafta multa. Te avertizez ca gustul este abs...