Mesajul unui profesor a devenit viral: „Avem o țară plină de imbecili cu studii superioare. Sunteți o generație aproape pierdută”

Un profesor de literatură engleză la una dintre cele mai bune universitati din Romania a hotarat ca, inainte de a iesi la pensie, sa adreseze un mesaj destul de usturator studentilor.

Redam indemnul profesorului:

“Pentru ce ati venit aici?

N-as vrea sa strig la voi, pentru ca n-are sens, oricum n-o sa ma intelegeti. Nimeni nu are nevoie de voi aici, stand asa pe banci, asteptand o minune si privind plictisiti inainte. Mergeti acasa, pentru ca pierdeti timpul, va pierdeti viata! Universitatea e un loc pentru invatat si nu aveti nici un drept sa-l imputiti cu lenevia voastra. Daca vreti sa invatati, sunteti bineveniti. Daca nu, iesiti afara, nimeni nu va vrea aici.

Avem o tara plina de imbecili cu studii superioare, care nici macar nu stiu ca America e continent, nu tara. Nu mai avem nevoie de fantome zombate care vin aici ca sa-si ia o diploma. Diploma aia poti s-o folosesti doar atunci cand se termina o anumita hartie in casa. Nu va mintiti pe voi in...