Ingrediente:
8 ouă, o curie mică d pateu de pui, o
linguriţă cu muştar, o legătură de mărar, sare, piper, ridichii,
ceapă verde şi măsline pentru
ornat
Mod de
preparare:
Ouăle se fierb vreo 10 minute. Apoi se
trec prin jet de apă rece şi se curăţă de coajă. Se taie pe
jumătate şi se scoate cu grijă gălbenuşul. Se amestecă pateul de
pui cu toate gălbenuşurile, se adaugă muştarul, mărarul tocat
foarte fin şi se condimentează după gust. Se formează o
pastă
omogenă, cu care se umplu
ouăle.
Pregătim pe o farfurioară rondele
foarte fine de ridichi, tăiate apoi pe jumătate, punctuleţe de
măsline şi beţişoare din cozi de ceapă
verde.
Crestăm spre vârful ascuţit al oului, în
locul unde aşezăm
urechile.
Cu vârful unui cuţit crestăm mici
cruciuliţe în locul unde aşezăm
ochii
şi
nasul.
Apoi înfigem coada şi mustăţile. Sunt delicioase
si de
efect!
Copiii vor fi
încântaţi!
Poftă bună!