Ouă umplute sub formă de şoricei

  • Postat în Life
  • la 05-02-2020 20:11
  • 321 vizualizări

Ingrediente:
8 ouă, o curie mică d pateu de pui, o linguriţă cu muştar, o legătură de mărar, sare, piper, ridichii, ceapă verde şi măsline pentru ornat

Mod de preparare:
Ouăle se fierb vreo 10 minute. Apoi se trec prin jet de apă rece şi se curăţă de coajă. Se taie pe jumătate şi se scoate cu grijă gălbenuşul. Se amestecă pateul de pui cu toate gălbenuşurile, se adaugă muştarul, mărarul tocat foarte fin şi se condimentează după gust. Se formează o pastă
omogenă, cu care se umplu ouăle.
Pregătim pe o farfurioară rondele foarte fine de ridichi, tăiate apoi pe jumătate, punctuleţe de măsline şi beţişoare din cozi de ceapă verde. Crestăm spre vârful ascuţit al oului, în locul unde aşezăm urechile. Cu vârful unui cuţit crestăm mici cruciuliţe în locul unde aşezăm ochii şi nasul. Apoi înfigem coada şi mustăţile. Sunt delicioase si de efect!
Copiii vor fi încântaţi!


Poftă bună!

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente