Pânză de păianjen

Am scos din teacă un gând tăios. I-am tocit puțin vârful ca să aibă timp să-și atingă țintaînaintea durerii.I-am dat drumul fără grijă pe coama mâniei,înspumată ca valul pictat pe pânza aceea în care mi se îneacă toate corăbiilelângă malul speranței care e de obicei stâncos ca să țină piept furtunilor, precum și oricărui element naturalsau nu.De la o vreme nici corăbiile nu mai sunt ce erau.Acum călătoresc pe marea aceasta cu zarea din ce în ce mai aproapeîntr-o mașină de fierroasă de rugină,întreținută cu mare cheltuială de timp, de putere, de imaginație și, mai ales, de mine.Am încercat port după port. Toate-s în nesfârșită schimbare...Eu sunt nesfârșită schimbare?Cu o singură stație undeva între mine și nesfârșire.Câțiva bănuți port în salbă pentru ultimul port.Până atunci cârpesc pânza corabiei, pânza tabloului, pânza de păianjen...Până

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate