Paste cu kaizer și chimion

După cum știi, mă chinui grozav să mă ocup de blogul ăsta de când cu romanele (cărțile adică). 
Rețeta asta este inventată din greșeală, dar când am gustat și-am văzut ce bună este, am zis că trebuie neapărat sa o public. Are un procedeu foaret diferit de cel italian. Acesta este stil asiatic. Pastele sunt prăjite și crocante la final. Numai dacă vrei, evident. Dar merită să încerci. 
În timp ce găteam, eram dusă pe gânduri. Am deschis dulapul cu mirodenii și am luat cutia/sticluța care trebuia să conțină piper negru. Din neatenție, am luat sticluța de lângă și am presărat abundant pentru că-mi place piperul negru grozav. Numai că era chimion, nu piper. 
M-am enervat grozav pentru că-mi era foarte foame și nu prea îmi imaginam cum poate să guste baconul cu chimion. 
Dar nu m-am îndurat să le arunc. Decizie super. Îți spun, trebuie să încerci! 
Este simp...