Platforma Publyo sau despre cum am ajuns sa avem din nou incredere in publisherii din Romania: Un interviu cu Sorin Vilcea, CEO Clickbrainiacs.

Marketingul digital este un lucru de care toti au auzit, multi il inteleg, dar putini il aplica intr-un mod corect. Prin urmare, am decis sa schimbam cateva vorbe cu Sorin Vilcea, CEO si head of SEO la ClickBrainiacs, una dintre companiile care au inregistrat cele mai mari cresteri in acest an, chiar si pe fondul schimbarilor economice pe care cu totii le cunoastem.

De unde a inceput colaborarea cu Publyo? Care sunt avantajele acestei platforme si cum a devenit publisher-ul nr.1 al agentiei ClickBrainiacs? Nu va impacientati, veti citi despre acestea, si nu numai, in randurile ce urmeaza. Sa-i dam drumul! Cum ai aflat de platforma Publyo?

La modul cel mai sincer acum, a fost o intalnire absolut intamplatoare. Sa-i zicem coincidenta, insa e cam mult spus. Eram intr-o buna zi, pe la inceputul 2023, pe o pagina de Facebook, cred ca SEO Romania, dar nu mai tin minte exact, iar acolo am remarcat un comentariu, facut chiar de Cristian, dezvoltatorul Publyo, in care el rec...

Articole recente