Idea asta mi-a venit cand am vazut un borcan de arahide in frigider pe care nu reuseam sa-l termin. Asta pentru ca nu-mi place.In prajitura a venit absolut grozav. Colegii mei italieni si englezi au fost innebuniti. Nu le-a venit sa creada ca este 100% vegana (nu oua, nu lapte, nu nimic). O inventie minunata.Iti spun, merita sa incerci.Fotografiile sunt de la retete vechi (in afara de ultimele doua). Sunt publicate numai sa va arate pasii.
Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 20 + 3 ore timpul de odihnă
Porţii: 6 persoane pofticioase (depinde)
Ingrediente pentru foi-foaie
pahar apă
1/2 pahar ulei
2 linguri zahăr
1 plic de amoniac = 1 linguriţă
2 căni făină de grâu albă. Ai grijă că făina mea diferă de aceea din comerţ. Pune pe rand
2 linguri suc de lămâie sau o�...