Astăzi va propun o prăjitura care se potrivește cu sezonul de afara, ma ales ca prăjiturele acestea par a fi ninse.Avem nevoie de următoarele ingrediente:Blat:150 g zahar2 linguri miere100 g lapte30 g unt1 ou250 g faina1 lingurița praf de coptGlazura:150 g zahar2 linguri cacao5 linguri lapte200 g untesența de rom200 gr. de nuca de cocos pentru tăvălitPrima data facem blatulPreîncălzim cuptorul la 180 grade.Batem bine oul cu zaharul cu ajutorul mixerului. Adaugăm untul moale și mierea iar apoi laptele și mixam bine pana se omogenizează.Se amesteca faina cu praful de copt și o incorporam în aluat.Într-o tava dreptunghiulara (diametru aproximativ 25x35 cm ) tapetata cu hârtie de copt , turnam compoziția și o introducem la cotor , pana când blatul e frumos rumenit. După 20 de minute , putem face testul cu scobitoarea. Când e gata blatul , îl scoatem din cuptor, îl lăsam sa se răcească , apoi îl tăiam cubulețe.Intre timp facem glazura.Punem într-un vas, la