Problemele principale ale programelor de training pentru angajați

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Doru Dima

Training-ul angajaților este crucial pentru succesul oricărei companii.

Totuși, identificarea programului  de training ideal pentru compania dumneavoastră poate fi un proces extrem de dificil, având în vedere multitudinea de opțiuni apărute pe piață în ultimii ani.

De asemenea, majoritatea programelor de training nu se ridică la nivelul așteptărilor. Conform studiului desfășurat în 2015 de către InterCall pe un eșantion de 200 de angajați, mai mult de 30% dintre aceștia au declarat că tehnicile de training oferite de compania pentru care lucrează nu oferă destul de multe beneficii în raport cu durata lor, iar alți 30% au declarat faptul că aceste programe nu prezintă pentru ei niciun interes și nici nu măcar nu îi motivează.

Platforma de învățare Bridge a realizat recent un studiu ce a avut ca eșantion peste 1000 de angajați din Statele Unite pentru a cerceta cât de mult rețin aceștia din programele de t...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate