Neata!!!! Ce faceti dragilor ? Cum a fost weekendul ? Sper ca ati profitat de vremea frumoasa de toamna tarzie. Noi am profitat din plin, am stat in curte la aer , cu prieteni dragi, am facut gratare,paine de casa, placinta cu dovleac ( despre asta va povestesc maine ) copii sau jucat, am iesit cu bicicletele la plimbare prin sat, am adunat castane si nuci.Iar timpul parca a zburat.... Voi, ce ati facut ?Astazi va propun o reteta de snitele de pui facuta la cuptor. Cand eram copil bunica , dumnezeu sa o odihneasca in pace , adeseori duminica ne facea sinitele din carne de pui. Nu folosea doar pieptul ci si pulpele , astea erau preferatele mele. Cateodata le dezosa , alteori nu.
Vrand sa readuc gustul copilariei in bucatarie , dar intr-un mod mai sanatos, nu prajite in ulei, mi-am zis ..hai sa incerc sa le fac in cuptor. Zis si facut , am purces in bucatarie und am pregatit ingredientele :
O caserola de pulpe de pui dezosateCondimente: legume dezhidratate, sare , piper 2 oua faina