• img
    • Articole
    • Vizualizări

    Cosmin White

    Despre Cosmin, omul: Sunt un om simplu, cu inima de copil, mucalit, cuminte, cu minte, devreme acasa si cateodata mincinos. Comod din fire insa repede saritor atunci cand este vorba de o situatie ce stiu ca o pot schimba, ratacesc de multe ori printre abisurile paranormalului, ma pierd in schite, desene, linii fara sens, ador sa repar lucruri, apoi sa le stric pentru a le face mai bune. Perfectionist dar realist, ambivert pana la extrem, plang rar la exterior, rad mereu, uneori pana la a fi considerat “fara o doaga”, singuratic, asocial de multe ori. Defect dar bine inchegat, cu multe idei, privire de vultur, te citesc de la 10 metri, cu miros de lup si auz de balena; fug de badarani si de falsitate chiar daca, probabil, adeseori, asa sunt si eu considerat. Respect un om pentru calitatile lui respectiv pentru munca depusa, niciodata pentru aspect. Ador locurile linistite, cu un vibe cald, muzica buna, cafeaua, zambetele si puritatea. Sunt multe de spus despre “Cosmin, omul”, insa prefer sa nu fiu in totalitate descoperit…

    Profilul de blogger pe toateBlogurile

Articole postate de Cosmin White

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate

Top Bloggeri