• img
  • Articole
  • Vizualizări

  Crina Popescu

  " Citatul te citează să citeşti, Cititul te citeşte cine eşti. Cunoaşterea cunoaşte şi cutează, Citind cunoşti şi ceilalţi te citează." ( Cornel Stelian Popa)

  Profilul de blogger pe toateBlogurile

Articole postate de Crina Popescu

 • Trenulețul cu povești - 2021... 72

   Și ce frumos a fooost! ...

  Citește mai departe
 • Ziua Națională a Bibliotecarului - o zi de poveste și de povestit! 46

  - ora 9,30 - Vizita lui Mihai Lupu, EduCaB România! Cea mai mare bucurie și surpriză! ...

  Citește mai departe
 • Ore de lectură și STEM - clasa a III-a... 51

   Toţi acei ce au acces la o bibliotecă, la cărţi, sunt nişte inşi mai buni decât alţii, mai fortificaţi, iar durerile îi ating mai puţin şi nefericirile trec mai repede. Mircea Eliade https://www.facebook.com/media/set/?vanity=crina.steliana&set=a.1273630656015553

  Citește mai departe
 • ???? ??????? ??? ??̆??̦??? ?????? ?????... 52

   Proiectul „???? ??????? ??? ??̆??̦??? ?????? ?????”, este inițiat de Asociația 7 ARTE și cofinanțat de AFCN, Administrația Fondului Cultural Național. ?????????: Romania Educab, Cărturești, Ambasada Suediei din Bucureşti, Biblioteca Metropolitană București și Trambulina de citit. Clasele I-IV, coordonate de înv. Raluca Năstasie, Dana Constantin, Ceprăzaru Irina și Georgiana Mărăcinescu au participat la acest minunat proiect de promovare a lecturii.

  Citește mai departe
 • Premiere competiție internațională - "Felicitări pentru mama" 40

   Copii implicați, dascăli dedicați, parteneri de peste hotare (sau din țară), bibliotecar în slujba comunității sale - iată rețeta pentru rezultate merituoase! ...

  Citește mai departe
 • Marketing digital de bibliotecă. Atelier interactiv cu Raluca Șteblea 48

   Marketing digital de bibliotecă. Atelier interactiv cu Raluca Șteblea( realizat prin intermediul România EduCaB) ...

  Citește mai departe
 • Voluntariatul de Familie... 49

    ”De învăţat înveţi multe şi de la toţi. Dar profesor nu e decât cel care te învaţă să înveţi” spune Constantin Noica în ”Carte de înţelepciune/ Îndrumător pentru tineri” (1993). Și cum să nu-mi placă să învăț de la cei mai buni profesioniști în ”ale voluntariatului” (Corina Pintea și echipa ei senzațională de la

  Citește mai departe
 • "Punguța cu două cărți" - ediția a doua a unui proiect care încurajează lectura încă din primele luni de viață 46

   "Punguța cu două cărți" - proiect care încurajează lectura încă din primele luni de viață Astăzi,2 aprilie,în intervalul orar 14:00-16:00,am participat,în calitate de ambasador al lecturii,la un atelier de formare cu scopul de a implementa, în comunitatea noastră,proiectul"Punguța cu două cărți". Acesta a fost lansat de Asociația OvidiuRo și Kaufland România pe 24 martie 2021 și are ca obiectiv ca și copiii din familiile defavorizate să beneficieze de stimulare cognitivă încă de la vârste fragede.

  Citește mai departe
 • Proiect Internațional „ Prietenie...pe o...sfoară...virtuală” 41

   Astăzi, 2 aprilie 2021, Biblioteca Pietrari, alături de alte biblioteci publice și școlare din țară, a participat la lansarea „Proiectului Internațional „ Prietenie...pe o...sfoară...virtuală” ajuns la a IX-a Ediție, organizat de Centru de Excelență pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județene „George Barițiu” Brașov și coordonat de doamna bibliotecar Melania Luana Butnariu.

  Citește mai departe
 • O nouă casă pentru aceeași bibliotecă... 45

   “Nici un loc nu-ţi oferă o mai puternică convingere a zădărniciei speranţelor umane ca o bibliotecă publică”. Samuel Johnson Asta am trăit astăzi la Bibliotecă...speranțele mele nu au fost niciun moment înșelate.

  Citește mai departe
 • Chestionar pentru modernizarea serviciilor de bibliotecă 43

   Biblioteca Publică Locală Pietrari, parte integrată a sistemului național de biblioteci publice, permite accesul nelimitat și gratuit la colecții, baze de date și alte surse proprii sau virtuale de informații. Pentru a servi și mai bine intereselor dumneavoastră de lectură și informare, vă reținem atenția cu câteva întrebări care au ca scop o mai bună organizare a serviciilor pe care biblioteca vi le pune/ vi le poate pune la dispoziție. Biblioteca este a dumneavoastră, este aici pentru prezentul și viitorul nostru, iar răspunzând la chestionar o putem face așa cum ne-o dorim și cum ne e de folos.

  Citește mai departe
 • Bibliotecari pentru mâine... 35

  Participare la conferința „Bibliotecari pentru mâine”, un eveniment profesional care încurajează abordările inovative în serviciile de bibliotecă de pretutindeni!  Astăzi, 24 martie 2021 au început lucrările Conferinței "Bibliotecari pentru maine", o dezbatere unică pornind de la discursul directorului Bibliotecii Publice Köln, din Germania, dr. Hannelore Vogt, un cadru excelent pentru prezentări de proiecte inovative desfășurate în biblioteci publice din România și Republica Moldova. De as

  Citește mai departe
 • Biblioteca Pietrari pe harta Libraries4Future... 22

   Bibliotecile publice susțin principiile Libraries4Future! ☺️ Prin acțiunile derulate de Biblioteca Publică Pietrari, alături de partenerii săi, în cadrul proiectelor ”Let's Do It, România!”, ”Ora Pământului”, ”Eco-biblioteca”, ”Biblioteca de semințe”, ”Raftul cu inițiativă”, ”4/4 pentru prieteni”, ”Ora să ȘTIM”, ”Să călcăm ușor pe Pământ”, etc., am demonstrat acest lucru! Pentru că educația ecologică este parte din educația pentru viață! Știm că mai sunt multe de făcut, știm că schimbările aduse de noi sunt mici, dar ne străduim să creăm numeroase oportunități educaționale la nivel local care să ducă la conștientizarea și combaterea crizei climatice ce se preconizează. Principiile Libraries4Future la care am aderat sunt următoarele: 1. Bibliotecile militează pentru protecția climatică Considerăm schimbările climatice drept cea mai urgentă provocare socială și politică a timpului nostru. Pentru a proteja clima, bibliotecile trebuie să abordeze obligațiil

  Citește mai departe
 • Lectură interactivă Pietrari-București... 32

   Am răspuns minunatei invitații a doamnei înv. Alina Manu de la Școala Gimnazială nr.131 din București de a organiza împreună o Oră să ȘTIM interactivă, on-line, pe Google Meet. Am citit ”Gărgărița morocănoasă”, am povestit, impreună cu doamna înv. am stabilit scenariul lecției! Copiii au învățat orele folosind ceasul din clasă, au completat fișe, au creat și desenat gărgărițe, folosind materialele didactice și experimentele recomandate de Fundația Progress în acest proiect. Si a fost minunat!

  Citește mai departe
 • Luna fetelor din cărțile pentru copii... 36

  Luna fetelor din cărțile pentru copii a început vineri, 05 martie 2021, cu Lavinia Braniște în dialog cu Livia Lucan-Arjoca. Luna fetelor din cărțile pentru copii este o inițiativă a Asociației 7 ARTE, cofinanțată de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), prin intermediul România EduCaB.

  Citește mai departe

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate