Ardei umpluti de post

  • Postat în Life
  • la 31-03-2016 19:52
  • 349 vizualizări
Ardei umpluti de post
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Bucataria Dulcineiei




Ingrediente
12 ardei, 2 cani de orez, 1 rosie, 3 morcovi, 1 ceapa, 4 linguri de frunza de patrunjel verde, 2 linguri de frunza de menta verde, condiment mixt: cuisoare, coriandru, cardamom, scortisoara, foi de dafin, ghimbir, 1 nucsoara, 3 lingurite Vegeta sau Delikat 10 legume,
3 linguri ulei de masline, sare dupa gust, piper proaspat macinat dupa gust, 2 cani bulion de rosii

Mod de preparare
Orezul se lasa cu apa fierbinte 10minute apoi se spala bine.
Se caleste ceapa taiata marunt in uleiul de masline si se adauga orezul; se lasa la foc mic 5 minute. Se lasa sa se raceasca orezul apoi se adauga rosii taiata marunt, nucsoara rasa, frunza de patrunjel, menta tocata marunt, condimentele, 1 lingurita de Vegeta. Se spala ardeii si se curata de codite si nervuri. Se umplu ardeii cu orezul, iar deasupra se pune un capacel pentru a nu iesii umplutura in timpul fierberii. Se pun la fiert in apa cu 1 lingurita de sare, 2 lingurite Vegeta si bulionul de rosii. Morcovii se spala si se curate de coaja. 1 morcov se taie rondele si ceilalti 2 se taie julien; se adauga la supa. Cand supa a inceput sa fiarba se reduce focul , se acopera si se lasa la fiert 45-50 de minute.
Pofta buna!

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente