Budincă de clătite cu ciuperci

Ingrediente:
100 g pastramă de curcan, 100 gr bacon, 2 buc. ouă, 400 ml bere, 100 ml apă minerală, 1/2 praf de copt, un borcan de ciuperci feliate Bonduelle, 1 lingură ulei, 1 vârf sare, 100 ml smântână, 1 vârf piper, 1 buc. ardei roşu, 300 gr făină integrală, 1 vârf lingură oregano, 1 buc. ceapă mare, 200 g mozarella
Modul de preparare:
Un ou se bate cu un vârf de cuţitde sare, se adaugă berea şi toată făina amestecată cu praful de copt, se amestecă bine, bine, să se omogenizeze, apoi se adaugă apa minerală (în acest fel nu se formează cocoloaşe). Din această compoziţie, se fac 7-8 clătite puţinmai groase decât clătitele dulci. Ceapa se toacă foarte mic şi se...