Chocoflan

  • Postat în Life
  • la 27-05-2017 10:50
  • 528 vizualizări

Ingrediente / ingredients:
- 12 Ouă - 12 Eggs
- 550g Zahăr - 550g Sugar
- 1l Lapte - 1l Milk
- 1 linguriță Esență de vanilie - 1 teaspoon vanilla essence
- 100 ml Ulei - 100 ml of oil
- 160 g Făină - 160 g Flour
- 1 linguriță Praf de copt - 1 teaspoon Baking powder
- 2 linguri Cacao - 2 tablespoons Cocoa


Pentru inceput pregatim caramelul din 200 g zahar si 50 ml apa. Punem la foc potrivit pana capata o culoare aurie. Il turnam intr-o tava si il intindem rapid pe peretele vasului.
Prepare the caramel from 200 g of sugar and 50 ml of water. We put on fire until it gets a golden color. We put it in a tray and quickly lay it on the wall.


Compozitia de oua o preparam astfel : mixam 200 g zahar cu 10 oua, esenta de vanilie si 900 ml lapte.
The egg composition is prepared as follows: mix 200 g sugar with 10 eggs, vanilla essence and 900 ml milk.


Blatul : amestecam restul ingredientelor: uleiul, 150 g zahar, faina, praf de copt, cacao si 100 ml lapte.
Cake: mix all the ingredients: oil, 150 g sugar, flour, baking powder, cocoa and 100 ml of milk.


Turnam compozitia de oua peste caramelul intarit , iar peste aceasta compozitie blatul de cacao.
Pour egg mixture over the hardened caramel and cocoa cake over this mixture.


Vasul il punem intr-o alta tava cu apa si il bagam la cuptor pentru 45-50 minute. Baza trebuie sa stea in apa mereu. Completati daca se evapora.
Place the pan in another tray of water and cook in the oven for 45-50 minutes. The base must always be in the water. Fill if she evaporate.


Dupa racire o intoarcem. Se serveste rece.

After cooling, we overturn it. Serve cold.

Bon appetit!

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente