Ingrediente / ingredients:- 12 Ouă - 12 Eggs- 550g Zahăr - 550g Sugar- 1l Lapte - 1l Milk- 1 linguriță Esență de vanilie - 1 teaspoon vanilla essence- 100 ml Ulei - 100 ml of oil- 160 g Făină - 160 g Flour- 1 linguriță Praf de copt - 1 teaspoon Baking powder- 2 linguri Cacao - 2 tablespoons CocoaPentru inceput pregatim caramelul din 200 g zahar si 50 ml apa. Punem la foc potrivit pana capata o culoare aurie. Il turnam intr-o tava si il intindem rapid pe peretele vasului.Prepare the caramel from 200 g of sugar and 50 ml of water. We put on fire until it gets a golden color. We put it in a tray and quickly lay it on the wall.
Compozitia de oua o preparam astfel : mixam 200 g zahar cu 10 oua, esenta de vanilie si 900 ml lapte.The egg composition is prepared as follows: mix 200 g sugar with 10 eggs, vanilla essence and 900 ml milk.
Blatul : amestecam restul ingredientelor: uleiul, 150 g zah