Ingrediente / Ingredients:- 2 pesti Lavrac - 2 Seabass fish- o lamaie - a lemon- 800 g cartofi noi - 800 g new potatoes- 500 g ciuperci - 500 g of mushrooms- o capatana de usturoi - garlic - cateva fire de patrunjel - parsley- ulei de masline - olive oil- boia de ardei dulce - sweet paprika- cimbru - thyme- o lingura de unt - a spoon of butterPentru inceput curatam pestele de solzi, il crestam si il asezam intr-o tava cu unde am pus cateva linguri de ulei de masline.We begin with: we clean the fish, we cut it and put it in a tray where I put a few tablespoons of olive oil.
Amestecam untul cu 2-3 catei de usturoi, putina paprika si cimbru. Ungem pestele pe toate partile si restul il bagam in interior. Punem in interior cateva felii de lamaie si patrunjel.Cartofii ii ungem cu ulei de masline, sare, cimbru si paprika si ii punem in tava. Adaugam ciupercile peste care am pus putina sare si cimbr