Cotlet de porc cu salvie si cidru de mere / Pork Chops with sage and Apple Cider Glaze

  • Postat în Life
  • la 03-01-2019 17:18
  • 282 vizualizări

Ingrediente / ingredients:
- 2 kg carne de porc - 2 kg of pork
- 1 l de cidru de mere sec - 1 l of dry apple cider
- 500 g ciuperci de padure - 500 g of forest mushrooms
- o capatana de usturoi - a garlic clove
- salvie - sage
- unt - butter
- ulei de masline - olive oil
- sare si piper dupa gust - salt and pepper to taste

Pentru inceput topim o lingurita de unt cu 2-3 linguri de ulei de masline si 2-3 frunze de salvie.
We melt a teaspoon of butter with 2-3 tablespoons of olive oil and 2-3 leaves of sage.



Adaugam carnea si o lasam pe fiecare parte pana se rumeneste putin.
Add the meat and leave it on each side until it gets a little brown.


Dupa ce am terminat carnea, in sosul ramas adaugam ciupercile, usturoiul, sare si piper dupa gust. Le lasam 3-4 minute.
After we have finished the meat, add the mushrooms, garlic, salt and pepper to taste in the remaining sauce. We let them 3-4 minutes.


Turnam ciupercile peste carne, iar deasupra punem cidru.
We poured the mushrooms over the meat, and on top we put cider.


Se lasa la cuptor o ora, o ora si jumatate.
Leave in the oven one hour, an hour and a half.


Se serveste calda cu garnitura de ciuperci.
Serve warm with mushroom garnish.

Bon Appetite!

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente