Paste cu ciuperci si legume (de post)

  • Postat în Life
  • la 01-04-2016 10:45
  • 357 vizualizări


Ingrediente
Paste de la Barilla, ciuperci enoki şi shimeji, o conservă de roşii tocate, ulei de dovleac, 1 plic de ghimbir.

Modul de preparare
Pune pastele la fiert in apa cu niste sare himalayana.
Intre timp, toaca marunt cate o mana din fiecare soi de ciuperci. Intr-o tigaie medie pune o lingura de ulei de dovleac, peste pune ciupercile si putin praf de ghimbir (aprox. 1 lingurita) Cand consideri ca s-au facut, pune peste conserva de rosii tocate de la Heinz. Mai lasa-le putin pe foc. Peste pastele scurse toarna ,,sosul” din tigaie. Peste o portie de paste am pus putin praf de drojdie inactiva, care inlocuieste parmesanul pentru mine.

Pofta mare!

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente