Pumpkin Cheesecake Cottage Whip: Un clasic de toamnă, reimaginat

Dacă ești în chef de cheesecake cu dovleac și nu ai chef de coacere, încearcă acest bici cu brânză de vaci cu cheesecake.

Această rețetă simplă are două ingrediente principale: brânză de vaci și dovleac. Cunoaștem și iubim puterea proteică care este brânza de vaci. Dovleacul conservat este bogat în vitamine, potasiu și fibre (1). Deci acest desert este la fel de plin de nutriție, precum și de aromă.

Doar asigurați-vă că nu amestecați conservele de dovleac cu umplutura de plăcintă de dovleac. Umplutura de plăcintă de dovleac, vândută și într-o cutie cu etichetă portocalie, este încărcată cu zahăr adăugat. Dovleacul conservat este pur și simplu piure de dovleac.

Acest desert ușor este perfect pentru serile de cină fără efort sau oricând doriți un desert care nu este prea dulce. Amestecați până când sunt omogene și cremoase, adăugați toppingurile visate. Ne place un plus de condiment de dovleac, nuci pecan prăjite sau poate puțină frișcă. Voila: aveți cea mai bună cheesecake de toamnă, făcută exclusiv din articole pe care probabil le aveți deja în cămară.

Urmăriți videoclipul nostru pentru a vedea cum am făcut-o și pentru a obține mai multe informații de top. Și dacă doriți mai multe rețete, inclusiv cele care pot susține sănătatea imunitară în această toamnă și iarnă, explorați peste 2.000 de rețete în aplicația MyFitnessPal.

Postarea Pumpkin Cheesecake Cottage Whip: A Fall Classic, Reimagined a apărut prima dată pe MyFitnessPal Blog.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente