Ragu de vita cu farfalle / Beef ragout with farfalle

Ingrediente / ingredients:- 1 lingură de ulei de măsline - 1 tablespoon olive oil- 250g bacon  - 250g bacon - 2 morcovi - 2 carrots, - 2 bastoane de țelină,  tocate fin - 2 celery sticks, finely chopped- 1 ceapa , tocata marunt - 1  onion, finely chopped- 3 catei de usturoi, zdrobite - 3 garlic cloves, crushed- carne de vită 1.8 kilograme, tăiată în bucăți de 8 cm - beef meat 1.8kg, cut into 8cm pieces- 2 x 800 g conserve de rosii cubulete - 2 x 800g cans diced tomatoes- 375ml (1 1/2 cesti) vin rosu - 375ml (1 1/2 cups) red wine- 3 frunze de dafin uscate - 3 dried bay leaves- 2 crengi mari de rozmarin proaspat - 2 large sprigs fresh rosemary- 400 g farfalle - 400 g farfalle- Parmezan pentru a servi  - Shredded parmesan to serve                Se încălzește uleiul într-o oală de stoc pe foc mediu. Adaugati bacon, morcov, telina, ceapa si usturoiu...