Risotto cu ciuperci / Risotto with mushrooms

Aceasta reteta este absolut delicioasa. Plina de arome si cremoasa, face dintr-un simplu orez un adevarat ospat.This recipe is absolutely delicious. Flavored and creamy, made from a simple rice a real feast.Ingrediente / Ingredients:- 200 g orez - 200 g of rice- 1 litru  supa de pui - 1 l of chicken soup- 2-3 linguri de mascarpone - 2-3 tablespoons of mascarpone- 200 g ciuperci intregi (micute) - 200 g mushrooms (small)- un morcov - a carrot- o ceapa - an onion- 3-4 linguri ulei de masline - 3-4 tablespoons olive oil- 50 g parmezan - 50 g ParmesanCalim ceapa in uleiul de masline. Adaugam morcovul taiat cubulete, ciupercile intregi si lasam la foc mic 3-4 minute. Adaugam orezul si amestecam continuu timp de 2-3 minute. Turnam 3 sferturi din supa si lasam la foc mic. Verificam din cand in cand si mai adaugam restul supei.Dupa ce a fiert orezul, adaugam mascarpone si amestecam energic. Punem un capac si lasam 15 min