Rulada cu crema de ciocolata / Chocolate Swiss Roll Cake

Ingrediente / ingredients:Pentru foaia de rulada: For the cake- 5 galbenusuri - 5 yolks- 55 g zahar - 55 g of sugar- 3 albusuri - 3 egg whites- 35 g zahar - 35 g of sugar- 55 g faina - 55 g flourPentru crema de ciocolata: Chocolate cream- 4 galbenusuri - 4 yolks- 55 g zahar - 55 g of sugar- 35 g amidon - 35 g of starch- 350 ml lapte - 350 ml of milk- 120 g unt rece - 120 g cold butter- 200 g ciocolata  - 200 g chocolate     Gramajul este pentru o rulada. Eu am facut 2, una cu ciocolata alba si una cu ciocolata cu lapte. Dublam cantitatile pentru 2 rulade.Pentru inceput facem foaia de rulada: mixam galbenusurile cu 55 g zahar. Separat mixam alburile spuma tare cu 35 g zahar. Adaugam galbenusurile si faina. Incorporam cu miscari de sus in jos.Compozitia o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bagam la cuptor, la foc mic pentru 15 minute. Atentie, se face foarte repe...