Ingrediente:
vinete – 4 buc; ardei gras rosu – 2 buc; ardei gras galben – 2 buc; ardei gras verde – 2 buc; ardei iute rosu – 4 buc; ceapa – 2 buc mari; suc de rosii – 400 g; ulei – 100 ml; foi de dafin – 4 buc; sare si piper dupa gust; zahar – 1 lingura
Modul de preparare:
Coaceti vinetele si ardeii grasi si iuti in cuptor sau pe plita, acoperiti apoi ardeii cu o folie de plastic si lasati-i sa se raceasca, dupa care ii curatati de coaja si de seminte, apoi ii curatati vinetele si lasati-le la scurs intr-o sita.In vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté puneti uleiul si puneti vasul pe aragaz sa se incinga, adaugati ceapa taiata cubulete si lasati-o putin la inmuiat. Adaugati apoi vinetele scurse si taiate marunt, apoi ardeii copti taiati cubulete. Lasati sa fiarba la foc mic pen