Zmeura "Miracolul Orange"

  • Postat în Life
  • la 16-02-2018 21:05
  • 296 vizualizări
Zmeura "Miracolul Orange"
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Frumuşica

În mod tradițional zmeura este roșu-roz, decieste de dorit să mâncați oameni care suferă de alergii alimentare. Mai ales pentru ei sunt derivate soiuri de fructe de padure preferate care nu au o culoare "periculoase". Acestea includ un fel de patch de zmeură "Orange miracol", pe care îl vom discuta în acest articol.




Zmeura "miracol portocaliu" - descriere
Această zmeură este un tufiș compactînălțime medie (până la 1,5 m). Lăstăriile lui sunt în poziție verticală, cu mult spini. În cazul în care o mulțime de fructe de padure cresc pe o tulpină, atunci ea poate tinde la pământ, prin urmare, este recomandat să lege tufișuri.
Fructe în acest soi, de obicei, începe înla mijlocul lunii august și continuă până la cele mai înghețate. Boabele au o formă conică și o culoare frumoasă galben-portocalie. În medie, greutatea lor lasă 5 grame, dar poate ajunge până la 7-10 g. Sunt foarte dense în structură, de aceea tolerează perfect transportul și nu se destramă dacă după maturare rămân agățate pe o ramură. Această zmeură este foarte suculentă și aromatică, deci poate fi atât mâncată, cât și pentru apusul de soare.

Zmeura "miracol portocaliu" - plantare și îngrijire

O caracteristică distinctivă a soiului "Miracolul portocaliu" este un randament ridicat, dar pentru aceasta este necesar să se asigure îngrășămintele cu grija corespunzătoare:
Înmulțirea răsadurilor acestui soi ar trebui efectuată însfârșitul primăverii. Pentru aceasta este necesar să alegeți un loc însorit cu pământ liber și fertil. Pământul din jurul puieților trebuie acoperit imediat. Înainte de înrădăcinare zmeura trebuie să fie udată în mod regulat, evitând supraaglomerarea solului.
Solul din jurul ruginei ar trebui să fie în mod regulat slăbit,dar nu adânc (până la 5 cm). Udarea trebuie să fie moderată, dar privată. În prima jumătate a verii se recomandă introducerea de îngrășăminte care conțin azot, iar în al doilea - îngrășăminte complexe.
După fructare, este necesar să tăiați complet toate ramurile, lăsând un mic pumn peste nivelul solului.


Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente