Aviz celor implicati in determinarea caracterului grav al unei abateri disciplinare

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe SINLIBUTI
Cum se determina caracterul grav al unei abateri disciplinare?
          Avem in vedere faptul ca cea mai aspra sanctiune disciplinara ramane concedierea disciplinara. Insa nu vom putea dispune aplicarea acestei sanctiuni daca nu discutam despre o abatere grava sau foarte grava. De asemenea, tinem cont de faptul ca orice sanctiune dorim sa dispunem, cu exceptia avertismentului scris, cercetarea disciplinara trebuie realizata conform procedurii impuse de legislatia in vigoare. Nu uitam cateva aspecte importante      1. Abaterile grave si cele extrem de grave ar trebui sa fie inscrise in regulamentul intern, impreuna cu procedura de cercetare disciplinara si chiar si sanctiunile disciplinare aplicabile pentru fiecare dintre acestea. Spre exemplu, puteti stabili faptul ca desfasurarea activitatii profesionale in stare de ebrietate reprezinta abatere grava si se sanctioneaza cu desfacerea contractu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate