Carrot Cake

Ingrediente:Blat:175  gr faina alba1/2 plic praf de copt (4g)1 lingurite rase bicarbonat de sodiu1 lingurite rase scortisoara macinata1 vf cutit sare3 oua125 gr zahar1 plic zahar vanilat75 ml lapte batut100 ml ulei250 gr morcovi rasi pe razatoarea fina80 gr nuca maruntita cu cutitul50 gr merisoare confiateCrema:250g branza de vaci75g unt75g zahar pudra1/2 zeama si coaja de la o lamaie30g ciocolata alba Se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea.Ouale se mixam bine cu zaharul pana ce se topeste zaharul si amestecul creste in volum. Se  foloseste un bol mare deoarece compozitia este foarte multa. Se adauga iaurtul si uleiul se mixam pana ce se omogenizeaza.Punem nuca, merisoarele si morcovii si amestecam usor cu o paleta de lemn de sus in jos. Punem si amestecul de faina in 3 parti amestecand usor. Se coace intr-o forma cu diametrul de 12cm (o forma mica), la 170g C timp de 40-45min. Facem proba cu scobitoarea pentru mai multa siguranta.Lasam blatul sa se