Concluzii finale la competente ELM

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe SINLIBUTI
Am prezentat în cele ce preced, necesitatea unui expert în legislația muncii care să poată identifica și aplica prevederile legale în materie. „Legislația muncii interesează milioane de persoane fizice (angajați) și persoane juridice (angajatori). Interpretarea și înțelegerea legislației muncii sunt, adeseori, dificile datorită problemelor pe care le ridică.” – spune profesor univ. dr. Alexandru Țiclea. Chiar dacă în dreptul românesc, regula precedentului judiciar nu funcționează, practica jurisprudențială în domeniul legislației muncii este esențială. Astfel, expertul în legislația muncii trebuie să aibă viziunea necesară asupra jurisprudenței și practicii de specialitate și să o înțeleagă prin prisma științei dreptului. Iată de ce se impune formarea unor specialiști cu un înalt nivel de cunoștințe care să cunoască în detaliu legislația muncii și să consilieze angajatorii, dar ș...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate