Ingrediente
450 g paine alba si neagra, 150 g morcov, 100
grame ciuperci albe, sare si piper dupa gust, 1 bucata ceapa alba,
1 buchetel de marar, 1 buchetel patrunjel, 1 lingura mare de gris,
3 catei de usturoi, faina alba, ulei, 1 varf de lingura de
bicarbonat alimentar
Mod de
preparare
Se inmoaie painea in apa, se scurge bine si daca
observam la pipait ca nu s-a inmuiat bine coaja de paine, aceasta
se inlatura. Dam prin robot ciupercile crude, pe care le-am curatat
si spalat in prealabil. Impreuna cu ciupercile tocam si ceaoa si
usturoiul marunt.
Schimbam cutitul cu razatoarea mica de la robot si dam prin el morcovul. In vasul in care am pus painea inmuiata, rasturnam ciupercile, ceapa, usturoiul si morcovul din cuva robotului. Potrivim de sare, piper si adaugam verdeata tocata, grisul si bicarbonatul. Se fac bilute in faina si se prajesc in ulei mult. Se mananca asa sau se pot face cu sos.
Schimbam cutitul cu razatoarea mica de la robot si dam prin el morcovul. In vasul in care am pus painea inmuiata, rasturnam ciupercile, ceapa, usturoiul si morcovul din cuva robotului. Potrivim de sare, piper si adaugam verdeata tocata, grisul si bicarbonatul. Se fac bilute in faina si se prajesc in ulei mult. Se mananca asa sau se pot face cu sos.
Post usor!