Profesiile viitorului

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe SINLIBUTI
Poziția exprimată de BNS privind profesiile viitorului

BNS a fost invitat să participe la conferința „Profesiile Viitorului – O abordare naţională şi europeană” organizată marți 2 mai 2017.

Deoarece tema acestei conferinţe reprezintă una din temele predilecte pentru activităţile noastre specifice din ultima perioadă, am fost prezenţi la această dezbatere.

Redam mai jos mesajul reprezentantului BNS la această conferinţă.

„De Ziua Naţională a Tineretului, BNS salută organizarea acestei conferinţe şi aplauda abordarea unei teme atât de importante pentru întreaga societatea românească. Tinerii reprezintă valoarea cu cel mai mare potenţial a acestei ţări – sună declarativ, dar nu există un mod mai simplu şi mai bun de a spune acest lucru, iar BNS acorda o mare atenţie de ceea ce se întâmplă pe două paliere care se întrepătrund: evoluţia profesiilor ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate