Salam de biscuiti

Ingrediente
500 g biscuiti simpli (populari), 1 sticluta esenta rom, 150 ml apa, 2 linguri cacao, 3 linguri zahar, 4 linguri apa, 100 g margarina, stafide, 2 linguri dulceata.
Mod de preparare
Pentru varianta ,,de dulce" se inlocuieste 150 ml de apa cu lapte si margarina cu unt rupt biscuitii bucatele - asta este partea cea mai grea. Peste biscuitii rupti se toarna esenta de rom si apa.Intr-o craticioara se amesteca cacao, zaharul si cele 4 linguri de apa si se pune pe foc. Se lasa sa dea intr-un clocot, se ia de pe foc si se adauga margarina. Se amesteca pana se omogenizeaza. Sosul astfel obtinut se toarna peste biscuiti. Se amesteca pana sunt toti acoperiti de sosul de cacao, se adauga dulceata si stafidele si se omogenizeaza.Pe masa se intinde folie alimentara, si se