Supa de legume (de post)

Ingrediente
2 cepe, 4-5 cartofi, 3 morcovi, o telina potrivita, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, knorr, patrunjel, 4 rosii in bulion
Mod de preparare
Punem intr-o cratita 2 l apa. Lasam apa sa dea intr-un clocot si adaugam o lingura knorr de legume, o mai lasam sa fiarba 2-3' dupa care adaugam ceapa, morvocul, ardeii si telina si le lasam sa fiarba. Dupa cca 15' minute, dupa ce legumele au fiert putin adaugam si cartofii pe care i-am taiat cubulete si o parte din patrunjel, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba in continuare, (pana legumele sant fierte), spre sfarsit adaugam si rosiile in bulion, mai lasam sa fiarba in cateva clocote. Oprim focul si punem patrunjelul ramas si acoperim cu un capac.Poftă mare!