Articole postate de Danila Alina

 • Cine ma inspira in blogging si nu numai... 31

  Exista un cuvant care ma urmareste de ceva vreme: inspiratie. Dar nu ma refer la inspiratia creatoare, ci la inspiratia oferita de oameni remarcabili. E cumva si o stare asociata acestui cuvant. Cuprinde: exaltare, dorinta de a ma trezi in fiecare dimineata pentru noi activitati, fericire pura, sete de viata. In mod special, ma refer la inspiratia pe care o primesc in rolul meu de... Mai multe The post Cine ma inspira in blogging si nu numai appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • Conexiunea cu Pamantul ne tine in viata... 34

  Conexiunea cu Pamantul ne tine in viata si sanatosi. Multi dintre noi, pare ca am uitat acest lucru. Unii ne-am pierdut din abilitati, din putere, cunostinte. Nu mai stim cum sa traim in armonie cu Pamantul. La un moment dat un coleg de birou imi spunea ca nu intelege de ne irosim cu activitati precum tunsul ierbii, gradinarit, constructii personale acasa, preparari de gemuri, compoturi.... Mai multe The post Conexiunea cu Pamantul ne tine in viata appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • Jucarii pentru copii de la Vtech... 32

  Noi ca familie suntem mari fani ai jucariilor Vtech. Le-am descoperit prima data cand eram mamica de Andy. Acum 5 ani i-am cumparat bara de activitati pentru carut de la Vtech si azi, o mai foloseste si Alma. Dupa 5 ani de folosire intensa, jucaria arata si functioneaza impecabil! Poate fi atasata la bara de la cele mai multe caruturi, dar si la anumite leagane.... Mai multe The post Jucarii pentru copii de la Vtech appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • Indemnuri populare care transmit traume generatiilor tinere 39

  Ieri am primit cu ocazia zilei de 1 iunie (ziua copilului), o urare frumoasa si scurta de la o cunostinta. Ea suna simplu, asa: „Felicitări și îmbrățișări, părinți dragi!”Mi s-a parut simpla, dar autentica si mai ales respectuoasa. Foarte rar intalnesc parinti care sa aiba o anumita ordine, o logica, in gandiri si simtiri. Si noi avem parinti, dar nu mai suntem copii. Suntem fii... Mai multe The post Indemnuri populare care transmit traume generatiilor tinere appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • Copiii se nasc prin cuvânt înainte de a se naște fizic 38

  „Copiii se nasc prin cuvânt înainte de a se naște fizic. Ei sunt concepuți în imaginația și în vorbele părinților, devenind o proiecție a dorințelor, fricilor și visurilor acestora.” Willy Barral. E un extras din cartea lui Willy Barral care m-a emotionat profund. In acel moment mintea m-a trimis la Dumnezeu, in sensul in care L-am vazut in aceasta carte. Mai am putin si inchei... Mai multe The post Copiii se nasc prin cuvânt înainte de a se naște fizic appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • Ce inseamna sa fii o Lady... 59

  Când am creat blogul si eram in proces de stabilire a unei identități online m-am gândit la ce vreau sa fac, ce mi-ar plăcea si cum aș dori sa ma vad peste multi ani. Neavând experienta de viata, cărțile pe care le citisem deja nefiind suficiente, m-am gândit simplu ca aș dori sa fiu o Lady. Cumva asociam aceasta idee cu dezideratul de a fi... Mai multe The post Ce inseamna sa fii o Lady appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • 5 Steps to Recover Your Nails After Using UV Gel... 66

  One of the latest beauty trends focuses on manicures. Our nails can now be longer, stronger, and maintain a neat appearance for longer periods, thanks to UV gel nail extensions. Additionally, a whole fashion trend around nails has emerged. A lady’s outfit is now incomplete without a matching manicure, often highlighting our style with the most creative and complex nail designs.   Like many young... Mai multe The post 5 Steps to Recover Your Nails After Using UV Gel appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • How to help your toddler eat... 61

  Before diving into this article, please note that it reflects personal experience. I recommend consulting a doctor, doing necessary tests, and seeking specialist advice. I encourage mothers with children of similar ages to share their experiences, as generations can vary significantly. For instance, our child is part of a „generation” of children with severe gastroesophageal reflux, excessive bloating, and lactose intolerance. I say „generation” because... Mai multe The post How to help your toddler eat appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • Dads, your role is invaluable to your children... 65

  The importance of fathers in the family is often overlooked. While mothers are celebrated in poems, songs, and special days, fathers are frequently left in silence. Occasionally, a blogger might publicly thank her husband, a dedicated father. Having witnessed the struggles between parents vying for importance, I can appreciate the lessons life has taught me. I’ve experienced, observed, suffered, and judged, all leading to my... Mai multe The post Dads, your role is invaluable to your children appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • Despre Blog... 62

  Blogul Yes Milady a fost creat inițial cu scopul de a începe un business. Nu a mers prea bine pentru că s-au creat o serie de conflicte între ceea ce doream să transmit și cerințele Google pentru monetizare. Mi-a lipsit reziliența, așa că a trebuit să mă angajez din motive financiare. Mi-a plăcut ceea ce am făcut, am învățat foarte multe lucruri, însă de multe... Mai multe The post Despre Blog appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • Mamiceala: explorez alaturi de familie si restul lumii toate aspectele vietii de mama. 59

  Mamiceala este o calatorie a transformarii: de la copil, fetita, adolescenta, tanara femeie catre implinitorul si coplesitorul rol de mama. Cumva toti suntem actori. Avem roluri diferite care ne modeleaza comportamentul si sinele in diferite situatii din viata. Nu stiu cum ar trebui sa fie o mama. Tot ce stiu e ca uneori mai nimeresc bine ceea ce fac si anumite decizii au rezultate bune.... Mai multe The post Mamiceala: explorez alaturi de familie si restul lumii toate aspectele vietii de mama. appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • Armonie Interioară: Mindfulness pentru mame și familie 48

  Mindfulness este arta de a trăi prezentul cu o conștientizare deplină și o inimă deschisă. În această categorie, te invit să explorezi tehnici și practici care te ajută să îți calmezi mintea, să îți gestionezi emoțiile și să îți creezi o viață mai echilibrată și conștientă. Pentru mamele moderne, mindfulness poate fi un aliat prețios în navigarea provocărilor zilnice ale maternității. Aici vei găsi articole... Mai multe The post Armonie Interioară: Mindfulness pentru mame și familie appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • Sfaturi și destinații: familie cu copii în vacanță 57

  Familie cu copii în vacanță este despre bucuria de a descoperi lumea împreună cu cei mici. În această categorie, te invităm să explorezi destinații de vis, sfaturi practice pentru călătorii reușite și activități captivante pentru întreaga familie. Vom împărtăși idei de locuri prietenoase pentru copii, trucuri pentru a face bagajele mai ușor și sugestii pentru a transforma fiecare călătorie într-o aventură de neuitat. Indiferent dacă... Mai multe The post Sfaturi și destinații: familie cu copii în vacanță appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • Wellbeing: despre cautarea echilibrului personal... 57

  Wellbeing-ul este despre găsirea echilibrului interior și cultivarea unei vieți pline de sens și vitalitate. În această categorie, te invit să explorezi diverse metode de a-ți îmbunătăți starea de bine, fie că este vorba de practici de mindfulness, strategii pentru gestionarea stresului, sfaturi pentru o alimentație sănătoasă sau exerciții fizice care îți aduc bucurie. Fiecare articol este conceput să te inspire să te conectezi mai... Mai multe The post Wellbeing: despre cautarea echilibrului personal appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe
 • Puterea gesturilor simple: mici fapte Mari... 57

  Mici fapte Mari este despre puterea gesturilor simple și impactul lor pozitiv asupra vieții noastre și a comunității. În această categorie, te invităm să descoperi povești inspiraționale și să explorezi moduri prin care fiecare dintre noi poate contribui la o lume mai bună prin acțiuni mărunte. Fie că este vorba de voluntariat, reciclare, ajutorarea celor din jur sau adoptarea unui stil de viață mai sustenabil,... Mai multe The post Puterea gesturilor simple: mici fapte Mari appeared first on Yes, Milady.

  Citește mai departe