Ingrediente:
- 160 gr faina integrala
- 100 gr fulgi de ovaz rasniti
- 1 lg-ta praf de copt
- 4 lg dulceata de merisoare
- un praf de sare
- 100 gr unt de cocos
Se pune intr-un bol: faina, fulgii de ovaz rasniti, praful de
copt si sarea.
Se adauga untul de cocos topit si dulceata de merisoare, sau
orice alta dulceata care va place.
Dulceata poate fi adaugata ca atare sau blenduita pentru a nu
avea bucati mari de fructe in biscuiti.
Compozitia obtinuta se pune 15 minute la frigider si apoi se
intinde si se decupeaza dupa preferinta.
Cand intindem biscuitii presaram faina pe blatul de lucru
pentru a putea sa-i desprindem mai usor atunci cand îi transferam
in tavă.
Coacem biscuitii pe hartie de copt, in cuptorul preincalzit,
la 180 grade C pentru aproximativ 10 minute.
Se lasa la racit 15-20 minute si apoi se pot servi
simpli sau alaturi de un pahar cu lapte vegetal.