- 9 ciocanele de pui (1 kg)
- 600 g ciuperci proaspete
- 250 ml vin roze
- 2-3 linguri ulei
- 5-6 catei de usturoi
- rozmarin
- boia dulce
- sare
- piper
- o lingura de ketchup
Mod de preparare:
Am parlit, curatat si spalat ciocanelele de pui apoi le-am lasat la scurs.
Cand s-au scurs le-am condimentat cu boia , sare si piper.
Am adaugat ulei in tava si am asezat ciocanelele.
Am parlit, curatat si spalat ciocanelele de pui apoi le-am lasat la scurs.
Cand s-au scurs le-am condimentat cu boia , sare si piper.
Am adaugat ulei in tava si am asezat ciocanelele.
Intre timp, m-am ocupat de ciuperci, pe care le-am curatat si
le-am trecut sub jet de apa.
Apoi le-am adaugat in tava, impreuna cu usturoiul curatat si taiat in jumatati si am presarat
rozmarin peste continutul din tava.
Apoi le-am adaugat in tava, impreuna cu usturoiul curatat si taiat in jumatati si am presarat
rozmarin peste continutul din tava.
Am stropit cu vin deasupra si am dat tava la cuptorul incins,
la foc mediu pt. aprox. o ora, pana carnita de pui a fost bine
patrunsa. Cu 10 min. inainte de a fi gata, am scos tava din cuptor
si am uns ciocanelele cu putin ketchup, pt. a avea o culoare si mai
frumoasa.