Ingrediente:- 4 pulpe de pui;
- 600 gr ciuperci;- o capatana usturoi;- 300 ml suc de rosii;- mix condimente pui;
Mod de preparare:
Parlim, curatam si spalam pulpele de pui.In functie de dimensiunea tavii, pe puteti portiona sau lasa intregi. Le asezam in tava unde urmeaza sa adaugam si celelalte ingredinte. .Le condimentam pe ambele parti, cu ce aveti la indemana ( poate fi vegeta, piper, boia, etc)Adaugam usturoiul curatat si taiat, apoi ciupercile curatate si taiate in felii potrivite.Turnam o cana cu apa si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu.
Dupa o jumatate de ora adaugam sucul de rosii si mai lasam sa fiarba aproximativ 15 minute, pana pulpele sunt bine patrunse si sosul s-a ingrosat putin.Este o mancarica delicioasa pe care o putem servi ca atare sau alaturi de salata preferata sau piure de cartofi.