Rulouri din muschi de porc cu carnaciori de bere

  • Postat în Life
  • la 27-06-2017 17:00
  • 287 vizualizări
Rulouri din muschi de porc cu carnaciori de bere
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Din viata si bucatarie
Reteta simpla, usor de facut si foarte rapida pentru o cina de dupa serviciu.

Ingrediente:

- 10 felii muschi de porc, batut ca pentru snitele;
- 10 carnaciori de bere;
- 10 felii cascaval;
- 10 rosii cherry;
- 1 ardei kapia;
- 1 ceapa;
- ulei;
- sare si piper;
- scobitori;

Mod de preparare:
Nu am pus exact cantitatea, in grame de carne, deoarece nu stiu exact cata a fost, am taiat-o felii si am pregatit-o ca pentru snitele, am sarat si a piperat carnea.
Se ia fiecare bucata de carne si se introduce in mijloc
un carnacior si o bucata de cascaval dupa care se ruleaza si se prinde cu scobitori.










Rulourile de carne se aseaza intr-un vas termorezistent uns in prealabil cu ulei. Ceapa taiata rondele, rosiile cherry si ardeiul taiat fasii se pun peste rulouri.



Cand vasul se da la cuptor se adauga si o cana apa. Dupa 40 minute la foc mic, timp in care apa s-a evaporat am lasat carnea sa prinda o crusta inca 5 minute.