Reteta simpla, usor de facut si foarte rapida pentru o cina de
dupa serviciu.
Ingrediente:
- 10 felii muschi de porc, batut ca pentru snitele;
- 10 carnaciori de bere;
- 10 felii cascaval;
- 10 rosii cherry;
- 1 ardei kapia;
- 1 ceapa;
- ulei;
- sare si piper;
- scobitori;
- 10 carnaciori de bere;
- 10 felii cascaval;
- 10 rosii cherry;
- 1 ardei kapia;
- 1 ceapa;
- ulei;
- sare si piper;
- scobitori;
Mod de preparare:
Nu am pus exact cantitatea, in grame de carne, deoarece nu
stiu exact cata a fost, am taiat-o felii si am pregatit-o ca pentru
snitele, am sarat si a piperat carnea.
Se ia fiecare bucata de carne si se introduce in mijloc
un carnacior si o bucata de cascaval dupa care se ruleaza si
se prinde cu scobitori.
Rulourile de carne se aseaza intr-un vas termorezistent uns in prealabil cu ulei. Ceapa taiata rondele, rosiile cherry si ardeiul taiat fasii se pun peste rulouri.