Mancarica asta a fost extraordinar de buna ♥♥♥ Dovlecelul l-am tot folosit la mancaruri de-a lungul timpului, drept dovada stand si multele retete cu dovlecel publicate pe acest blog. Se pare insa ca nu am epuizat toate combinatiile in care dovlecelul este prezent, deci lista mai sus amintita ramane deschisa. Ingrediente:- 4 pulpe de pui cu spate- 3 dovlecei medii- 2 cepe medii- 1 capatana mica usturoi- 3 linguri ulei- 1 lingura grasime de pui- 3 linguri faina- marar proaspat- sare- piper macinat Eu am primit in dar un borcanel cu grasime de pui (facuta in acelasi mod ca untura de porc) si am folosit din ea la aceasta reteta, insa nu este un ingredient obligatoriu si poate fi sarit sau inlocuit. Pulpele de pui spalate si curatate le-am taiat in 3 bucati fiecare (ciocanel, pulpa superioara, spate) si le-am ...