Pe vremea noastra..era mai bine

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Yes,Milady!

Si pe vremea noastra, cea pe care o traim cum e, as indrazni sa intreb cu tupeu? De ce scriu azi? Azi scriu pentru tine, cel/cea de maine care vei ajunge la o varsta a maturitatii tarzii, cand vei vorbi copiilor tai, sau copiilor altora despre vremea cand nu aveai tu riduri si sigur nu beai la fel de mult ca azi, rezistai mai mult la petreceri si in pat. Nu o sa scriu mult ca nu am timp nici eu sa scriu si nici tu sa citesti.

De cand am inceput sa pricep graiul omenesc si romanesc am auzit urmatoarele afirmatii: “pe vremea mea era mai bine”, “pe vremea mea copiii aveau respect”, “pe vremea mea copiii munceau de mici si era tare bine”, “pe vremea mea erau altfel oamenii, erau mai buni, acum s-au inrait” si lista e lunga, va invit sa o completati in comentarii.

Pe moment, nu m-au afectat, sau nu am constientizat eu. Pe termen lung insa, aceste afirmatii, la nivel de subconstient mi-au transmis urmatoarele luc...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate