Sarcină de plăcere... sau... Parteneriate HOT pentru hotmama.ro

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ograda lui Cosmacpan
     De cele mai multe ori, până prin 2000 sarcinile erau trasate pe linie de partid sau pe linie ierarhică şi dacă îţi dădea şefuʼ o sarcină nu puteai să refuzi că te scădea la salariu. Dar să lăsăm partidul cu sarcinile lui, să lăsăm şefii cu sarcinile lor şi să ne ocupăm puţin de sarcina de plăcere, căci nu poate fi bucurie mai mare decât maternitatea. Poate că o să vi se pară că folosesc numai clişee, dar, restrângând aria durerilor naşterii la o perioadă scurtă şi pe cea a inconvenienţelor provocate de sarcină la cele 9 luni tradiţionale, puţini mai acceptă o sarcină din greşeală. Şi o mămică cu burtică nu este HOT este DIVINĂ, pentru că acolo, undeva în adânc se produce minunea. Copilul este parte din viaţă şi parte din creaţie. Lăsând la o parte lanţurile de ADN, cromozomii şi toate celelalte detalii, un prunc este o minune şi o bucurie. Şi întotdeauna, minunile au nevoie de apărare...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate