Sos Meuniere

  • Postat în Blog Shop
  • la 18-04-2013 14:52
  • 409 vizualizări
Sos Meuniere
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Horia Virlan - Carte de bucate


Reteta SOS MEUNIERE
Ingrediente :

- 100 gr unt (preferabil cu un continut cat mai mic de grasime)
- zeama de la o jumatate de lamaie
- 2 linguri capere ( max.20 buc.)
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper

Mod de preparare SOS MEUNIERE :
Patrunjelul se spala, se scurge bine de apa, dupa care se toaca marunt.
Untul se pune intr-o tigaie si se lasa sa se topeasca la foc mediu, se adauga patrunjelul tocat si zeama de lamaie , lasam 2 minute, dupa care adaugam caperele , sare si piper dupa gust, se amesteca totul bine, se mai fierbe foarte putin.

Luam sosul de pe foc si se tine la cald .
Dacă doriti, mai puteți adăuga zeama de lămâie.

-->

De același autor