Spanac în crusta de cartofi dulci

  • Postat în Culinar
  • la 18-03-2016 10:38
  • de Maya M
  • 239 vizualizări
Minunată "tarta" asta! Nu e chiar o tartă, dar seamănă cu una, nu? :D Rețeta am găsit-o pe Cooking Light - aici puteți viziona pas cu pas modul de preparare. Varianta mea e probabil puțin mai bogată din punct de vedere caloric și ușor diferită - am înlocuit laptele cu smîntînă lichidă, am renunțat la cele două albușuri în plus, am folosit doar un cartof în loc de doi, și nu se putea să nu adaug și doi căței de usturoi, nu?  
M-a intrigat combinația știind cît de dulci sînt acești cartofi...spanac cu ceapă, usturoi, ouă și brînză sărată în crustă dulce? Hmmm... A ieșit excelent, ne-a plăcut foarte mult. Se va repeta neapărat! 
Ingrediente:  500 g spanac proaspăt   2 cepe, tăiate peștișori   2 căței de usturoi, dați pe răzătoare   4 ouă   200 ml smîntînă...