Tocana de iepure cu pastai late

   Retete cu carne de iepure mai am postate pe blog, inclusiv tocanite. Tocana de iepure din aceasta postare este diferita de celelalte, deoarece contine un ingredient mai putin folosit la astfel de feluri de mancare: pastai galbene late de fasole.Ingrediente:- 1 iepure - taiat in bucati potrivite- 2 linguri untura- 3 - 4 linguri faina - pentru carne- 1 lingura faina - pentru sos- 2 cepe galbene mari - taiate solzisori- 1 kg pastai galbene late de fasole - taiate marunt- 500 ml suc de rosii- sare- piper negru macinat- praf de usturoi  Intr-o cratita inalta si antiaderenta (o cratita din aluminiu am folosit eu) am prajit usor, in untura, bucatile de iepure tavalite in prealabil prin faina. Cand au prins culoare frumoasa, le-am scos intr-un castron si le-am pastrat acoperite pana le-a venit iar randul sa fie reintroduse in cratita.    In grasimea ramasa in cratita am ...