Tomino allo speck con funghi e polenta

  • Postat în Culinar
  • la 15-06-2015 17:08
  • de Maya M
  • 357 vizualizări
Bine ca nu mai am Tomini, ca altfel tot la rotitele astea îmi statea capul. Nu puteam dormi de grija lor... ma gîndeam ca le-o fi frig în frigider :)) Combinatia asta cu mamaliga si ciuperci e la fel de gustoasa ca cea cu para caramelizata, dar total diferita. Asta merge ca fel principal fara probleme  chiar si pe o masa de sarbatoare, parerea mea. Pentru asta as alege niste ciuperci mai aromate, hribi de exemplu, sau un amestec de bureti de padure si poate un decor mai festiv. 
 
 
Ingrediente: 1 tomino 4 felii de speck 3-4 ciuperci maro ( Egerlinge ), sînt mai aromate decît ciupercile albe unt, cît o aluna (mai marisoara :D ) sare patrunjel tocat
mamaliga - din 100 g malai mai grob, 400 ml apa si sare dupa gust, obtineti 4 portii de mamaliga ca cea din poza.
Metoda clasica de împachetat tomini ar