Tort profiterol - fara coacere

   Ce faci daca vrei sa faci un tort pentru cineva drag, dar nu vrei sa aprinzi cuptorul? Faci un tort in frigider, mai precis faci tort profiterol ♥
   In iunie 2019, pentru ziua matusii mele, Lucia, am incercat aceasta reteta simpla de tort si mi-a parut bine ca am facut aceasta alegere. Tortul profiterol fara coacere si fara gelatina a avut mare succes in randul mesenilor ♥♥♥
   Ingrediente (pentru o forma rotunda de tort, cu diametrul de 18cm):
- 400 ml frisca lichida vegetala
- 200 g ciocolata amaruie (40 - 50% cacao)
- 200 g ciocolata cu lapte
- 50 ml coniac, rom sau lichior
- 50 ml lapte
- 500 g profiterol congelat (aproximativ 30 bucati)
- 1 foaie napolitana
- fulgi cocos sau fulgi de ciocolata pentru decor
  Nu am ajuns la nivelul de specializare in care sa pot lucra cu frisca lichida naturala fara sa mi se taie in momentul mixarii, prin urmare a...