Briose cu spanac si mozzarella

Ingrediente: 150g spanac proaspat 100g mozzarella fresca (continut redus de sare 0.5%) 2 oua 125ml iaurt 50ml ulei 130g faina 1 pliculet praf de copt BIO 1 ceapa mica 1 catel usturoi cimbru, oregano  Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici. Sigur ca ideea a pornit de la un mesaj pus pe un grup de pe Facebook. Eu am adaugat in plus ceapa, usturoi si condimente (cimbru, oregano) si nu am pus branza feta pentru ca mie mi se pare foarte sarata. De asemenea nu am adaugat deloc sare.Spanacul proaspat sau congelat(eu am avut proaspat) se pune in apa clocotita pentru 2-3 minute, se scurge si se toaca marunt. Intr-un castron se bat ouale ca pentru omletă cu iaurt si ulei. Se adauga faina, praful de copt, mozzarella data pe razatoare, ceapa taiata marunt, condimentele, usturoiul tocat si spanacul. Formele de briose se ung cu ulei sau cu unt si se toarna amest