Ingrediente>> pentru prajitura:
5 oua
110g zahar brut
5 linguri ulei
1 lingura de pudra cacao
20g pudra de roscove
60g faina alba tip 000
5g praf de copt
fructe la alegere(eu am avut afine si prune congelate)
>> pentru glazura:
1 lingura pudra cacao
3 linguri pudra de roscove
50g unt
150ml lapte
Galbenusurile se bat impreuna cu jumatatea din cantitatea de zahar, uleiul si aromele la alegere (esenta vanilie, rom).Albusurile se bat ca o bezea cu restul de zahar dupa care se incorporeaza usor amestecul de galbenusuri si faina si praful de copt alternativ pana la omogenizare. Amestecul se toarna alternativ cu fructele in forma de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina si apoi se pune la copt in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius pentru 30-40 pana cand trece testul cu scobitoarea.Intre timp preparam glazura. Punem pe foc laptele, adaugam pudra de cacao si cea de roscove si omogenizam. Lasam la fiert amestecand continuu pana cand