Ingrediente:
3 oua
70g zahar brut
20g carob (pudra de roscove)
1 lingura pudra cacao
60g faina alba
4 linguri de ulei
esenta de vanilie/rom dupa gust
fructe la alegere (eu am avut afine si prune congelate)
Separam albusurile de galbenusuri. Peste albusuri turnam jumatate din cantitatea de zahar si le batem ca pe o bezea. Galbenusurile se bat impreuna cu restul de zahar, ulei si esentele.Intr-un vas amestecam faina, pudra de cacao si carobul.Peste albusurile batute spuma adaugam alternativ compozitia de galbenusuri si amestecul de ingrediente uscate, folositi o spatula si amestecati usor sa nu se lase compozitia.Eu am folosit un vas de lut pe care l-am spalat bine, l-am tinut umplut cu apa vreo 1h apoi l-am sters bine, l-am uns cu ulei si apoi tapetat cu faina. Am asezat compozitia in vas, deasupra fructele pe care le-am incorporat in aluat si am pus vasul la copt in cuptorul incins la 180 de grade pana cand prajitura a trecut testul scobitorii.Atentie: eu