Prajitura cu carob si fructe (coapta in vas de lut)

Ingrediente: 3 oua 70g zahar brut 20g carob (pudra de roscove) 1 lingura pudra cacao 60g faina alba 4 linguri de ulei  esenta de vanilie/rom dupa gust fructe la alegere (eu am avut afine si prune congelate) Separam albusurile de galbenusuri. Peste albusuri turnam jumatate din cantitatea de zahar si le batem ca pe o bezea. Galbenusurile se bat impreuna cu restul de zahar, ulei si esentele.Intr-un vas amestecam faina, pudra de cacao si carobul.Peste albusurile batute spuma adaugam alternativ compozitia de galbenusuri si amestecul de ingrediente uscate, folositi o spatula si amestecati usor sa nu se lase compozitia.Eu am folosit un vas de lut pe care l-am spalat bine, l-am tinut umplut cu apa vreo 1h apoi l-am sters bine, l-am uns cu ulei si apoi tapetat cu faina. Am asezat compozitia in vas, deasupra fructele pe care le-am incorporat in aluat si am pus vasul la copt in cuptorul incins la 180 de grade pana cand prajitura a trecut testul scobitorii.Atentie: eu