Am testat si am tot testat aceasta reteta inainte de a o publica pe blog. La prima vedere poate parea o reteta usoara, cu doar cateva ingrediente clasice si care poate fi pregatita intr-un interval de timp scurt.
Ei bine, este o reteta usoara, dar poate fi si o provocare: combinatia dintre morcovi si citrice se poate dovedi greu de gestionat daca vrei sa obtii un chec care sa fie bine crescut, dulce si aromat, usor umed la interior si crocant la exterior. Eu am reusit sa ma opresc la reteta de mai jos, intrucat rezultatul a fost exact asa cum mi l-am dorit.
In reteta mea am folosit morcovi noi, care au un continut ridicat de suc propriu, motiv pentru care, dupa ce i-am dat pe razatoare, i-am pus intr-un prosop de bucatarie si i-am stors usor, pastrand o parte din sucul obtinut. Daca veti folosi morcovi mai vechi si mai uscati, pasul acesta nu este necesar, insa trebuie sa va asteptati ca gustul si consistenta checului sa fie altele. Acesta va f...