CIORBITA DE PURCEL

  • Postat în Blog Shop
  • la 05-05-2012 11:49
  • 315 vizualizări
CIORBITA DE PURCEL
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Horia Virlan - Carte de bucate
Ciorba de purcel





















Reteta CIORBA CU CARNE DE PORC
Ingrediente :

- carne de purcel
- 1 ceapa
- 2rosii
- 2 morcovi
- 1telina
- 1 pastarnac
- 2-3 linguri bulion
- leusteanverde
- bors dupa gust
Reteta postata de VERONICA IOSUB
Mod de preparare reteta CIORBITA DE PURCEL

CIORBITA DE PURCEL

Se taie carnea (in cazul meu am folosit oase de purcel,asta a fost dorinta baiatului meu),se spala si se pune cu apa rece pe foc.
Intre timp se taie zarzavatul.Se pun rosiile in apa clocotita pentru a le curata mai usor de pielita.Se dau si ele pe razatoare.

Cand incepe carnea sa fiarba,se spumeaza bine.Dupa ce terminam de spumat adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.
Cand ciorbita este aproape gata se adauga sarea,bulionul si borsul.Mai lasam sa dea in cateva clocote.
La sfarsit se adauga verdeata proaspata.
Pofta buna!!!
-->

De același autor

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente