Ciorba de purcel |
Reteta CIORBA CU CARNE DE PORC
Ingrediente :
- carne de purcel
- 1 ceapa
- 2rosii
- 2 morcovi
- 1telina
- 1 pastarnac
- 2-3 linguri bulion
- leusteanverde
- bors dupa gust
Reteta postata de VERONICA IOSUB
Mod de preparare reteta CIORBITA DE PURCEL
CIORBITA DE PURCEL
Se taie carnea (in cazul meu am folosit oase de purcel,asta a fost dorinta baiatului meu),se spala si se pune cu apa rece pe foc.
Intre timp se taie zarzavatul.Se pun rosiile in apa clocotita
pentru a le curata mai usor de pielita.Se dau si ele pe
razatoare.
Cand incepe carnea sa fiarba,se spumeaza bine.Dupa ce terminam
de spumat adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.
Cand ciorbita este aproape gata se adauga sarea,bulionul si
borsul.Mai lasam sa dea in cateva clocote.
La sfarsit se adauga verdeata proaspata.
Pofta buna!!!
-->