Reteta MACROU LA CUPTOR
Ingrediente pentru 4 portii :
- 4 bucati intregi de macrou
- sare
- piper
- 1 lamaie
- marar
- 4 bucati intregi de macrou
- sare
- piper
- 1 lamaie
- marar
- hartie pergament sau folie de aluminiu
Mod de preparare MACROU LA CUPTOR :
Pestele se curata de mate, apoi se cresteaza pe latime.
Se freaca cu sare si piper.
Se inveleste fiecare peste in hartie pergament sau folie de aluminiu unsa cu ulei .
Se pun in cuptor, pe tava, la foc mic, sau direct pe gratar.
Cand e gata – cam 20 de minute – se desface din hartie, cu grija, sa nu se piarda sosul. Se aseaza in farfurie, si se presara cu marar.
Mod de preparare MACROU LA CUPTOR :
Pestele se curata de mate, apoi se cresteaza pe latime.
Se freaca cu sare si piper.
Se inveleste fiecare peste in hartie pergament sau folie de aluminiu unsa cu ulei .
Se pun in cuptor, pe tava, la foc mic, sau direct pe gratar.
Cand e gata – cam 20 de minute – se desface din hartie, cu grija, sa nu se piarda sosul. Se aseaza in farfurie, si se presara cu marar.
Sosul fierbinte se amesteca intr-o canita cu zeama de lamaie
si se toarna peste peste.
Se serveste cu cartofi natur.
Pofta buna !
-->